Spiritueel Ontwaken

Spirituele coach

De meditatiemethode die in dit artikel wordt beschreven heet “Pranic Healing Methode” en is door jezelf bedacht als een manier om je ware spiritueel-ronische staat te realiseren.

De macrokosmische gemeenschap van geesten die in de Aarde vertoeven zijn hier al sinds het begin van de Aarde. Geestmensen die ons zijn voorgegaan hebben hun ontmoetingen met dezeapers opgetekend. Om toekomstige trauma’s, zuiveringen en Shinificatie te vermijden, moeten we een beroep kunnen doen op deze vastgelegde documenten. De frequentie van deze lezingen moet op het hoogst mogelijke niveau van harmonie worden gehouden.

Apletom volgt de vibratie van de Aarde en kan worden gezien als de evolutie van het organisme, dat de Aardegeest is. Het is niet zeker waar deze Akasha Platen zijn opgeslagen, maar specialisten weten dat de Akasha Platen de evolutie en regeneratie van de cellen en weefsels van het lichaam beïnvloeden. De Arctoga-kit is de methode van een spirituele coach, waarvan gedacht kan worden dat het de off- Earth spirituele evolutie van het lichaam is.

Veel spirituele evolutie en genezingswerk, in feite alle activiteit, vereist een holistische balans, om het meest effectief te werken. Discussies binnen de Arctoga mentaliteit belasten het gevoel van individualisme, terwijl ze het individu duwen in het samenvoegen van hun spirituele overtuigingen. Tijdens de Arctoga sessie ben je vrij om zoveel van je spirituele overtuigingen te benaderen en te delen als je wilt.

Veel mensen besluiten, na een periode van zoeken naar de spirituele kant van de zaak, een verlof te nemen om iets te onderzoeken dat ‘zielsverbroedering’ wordt genoemd, wat sommigen aanduiden als ‘zielsverbroederingstherapie’. Anderen kiezen echter voor een minder holistische benadering. Het idee is om een lege ziel te verkrijgen. Bij “soul breading” zijn de spirituele overtuigingen nog steeds aanwezig in het fysieke lichaam, maar er wordt verwacht dat er verwarring ontstaat tussen de twee. Zielsbroed helpt ons in hoge mate om ons te bevrijden van het ‘inflexibele’ gelei brein van het fysieke lichaam.

Sommige spirituele genezers nemen gewoon een afwachtende houding aan, vertrouwend op intuïtieve energie of een grotere openbaring om hen door de instortingen van hun ‘gelei brein’ heen te helpen. Anderen echter, zijn professionele spirituele genezers die vertrouwen op ervaring om hun klinischeSummologie aan te vullen.

Oké, dus hoe gaan spirituele genezers om met het fysieke lichaam?

Bij spirituele genezing wordt het fysieke lichaam aangevuld met een spirituele kracht die vanuit het centrum van het lichaam opkomt. Sommigen noemen deze kracht de aura. Er woedt een groot debat binnen de spirituele genezingsgemeenschap over de hoeveelheid aura die iemand nodig heeft, en dit beïnvloedt zeker hoe spirituele genezers het fysieke lichaam behandelen tijdens de behandeling van de verschillende modaliteiten die zij beoefenen.

Je kunt er zeker van zijn dat een spiritueel genezer je op alle mogelijke manieren zal bijstaan, of dat nu is door middel van stemtherapie, aanrakingstherapie of door middel van Reiki, maar spirituele genezers zullen je niet uit je comfortzone halen.

Ze zullen een veilige omgeving voor u om uw ideeën, ogen, en gevoelens te verkennen. Veel spirituele genezers staan erop dat je zo min mogelijk informatie van de theunes aanneemt, omdat dit je zal helpen om je te openen voor een volledige en diepere genezing van wie je bent zowel binnen als buiten het fysieke lichaam.

Als je een vraag hebt over spirituele genezing, praat dan met de spirituele genezer. Zoek uit wat je individuele overtuigingen zijn, en wat hun achtergrond is. Geloof ons, je zult blij zijn dat je je onderzoek hebt gedaan.