Online fitness coaching – De Academie

vitaliteitscoach breda

Stel je voor hoe verbaasd ik was toen ik een e-mail ontving van haar bedrijf dat haar en haar familie bedreigde met valse financiële onjuistheden. Ik reageerde e-mail die luidde, “Thanoxins beweert een FDA gesanctioneerd product te zijn (wat een fraude is) en stelt dat werknemers de producten van de gelijken niet mogen gebruiken, inclusief mij. U kunt me bellen als u wilt.”

Het was van deze missive dat ik voor het eerst hoorde over het online vitaliteitscoach programma, dat toen nog The Academy heette. Op dat moment had ik geen idee wat The Academy was, of zelfs wie de coaches waren. Ik deed verder online onderzoek en ontdekte dat de hoofdcoach een man was, en dat zij een website gebruikten die vergelijkbaar was met die van The Academy. Ondanks het feit dat The Academy een bedrijfswebsite heeft, wordt hun coaching nu alleen online aangeboden.

Toen ik mijn online onderzoek voortzette, ontdekte ik dat The Academy zich gedurende het hele proces had ingespannen om zaken te doen als een online fitnesscoach. Ze hadden me ervan overtuigd dat ze in feite een bedrijf waren waarvan de belangrijkste bron van inkomsten hun coachingsdienst was.

Dat is grappig, want ik heb drie bedrijven die me coachingsdiensten hebben geleverd, en ik ben al meer dan 14 jaar een online fitnesscoach. Natuurlijk was er altijd de mogelijkheid dat ik coaching zou krijgen van een online bron, maar nooit in de geschiedenis van mijn bedrijf is er een situatie geweest zoals deze.

Dus als je bij jezelf hebt zitten denken, wie bouwt er nu echt aan de online fitness industrie, dan moet je even stoppen en de balans opmaken. Mijn gok is dat veel van de mensen die je ziet deelnemen aan de verschillende online fitness coaching programma’s waarschijnlijk niet erg geïnteresseerd waren in het geldaspect. Ik heb mensen gezien die van online coaching programma naar online coaching programma sprongen zonder een duidelijk einde in zicht.

Het is mij duidelijk dat deze mensen vooral geïnteresseerd waren in het geld als investering, zich niet realiserend dat het hen niet gaat brengen waar ze heen willen. Met kleine verschillen in de manier waarop de online coaching programma’s zijn ontworpen kunt u er zeker van zijn dat u de online fitness coach die geschikt is voor u te vinden.

Gewoon zodat u weet dat een aantal van de basisprincipes van online coaching, hier zijn vier van de basics:

1. Beide personen nemen in gelijke mate deel aan alle aspecten van het online coaching programma

2. Communicatie tussen de instructeur en de klant is privé

3. Er is een contract met elke klant, ondertekend door beide partijen, dat een percentage van de gegenereerde winst garandeert. Deze contracten worden meestal online geplaatst zodat iedereen ze kan zien

4. 4. Er is ook een “thsgainers”-sectie op de website van het online coachingprogramma, waar cliënten opmerkingen kunnen achterlaten en elkaar kunnen beoordelen.

ruïneert het hele proces als er geen consistentie in het proces is.

Dit zijn de basisprincipes, maar je kunt jezelf online verder onderwijzen. Vergeet niet dat eerlijke feedback is van cruciaal belang voor uw succes als uw online fitness coaching succes is een lange-termijn relatie, niet een ad hominimalia.