Hoe krijg je controle over stress?

Stress verminderen

Op een optimaal niveau heeft een basketballer een evenwicht tussen trainen en rusten. Als de stressniveaus hoger zijn, is het belangrijk om te minderen, of in ieder geval de stressniveaus te verlagen en gedurende de dag op een lager intensiteitsniveau te werken. Als de tijden zwaar zijn, doen spelers het rustiger aan en bewaren ze de spanning voor later in de sessie, als de stressniveaus laag zijn.

Op de golf van stress rijden is net zoiets als op het topje van een golf rijden. Stress leidt tot stress. Een goede manier om controle te krijgen over stress is om het te vertragen, waardoor het algehele stressniveau daalt.

Aanpassing aan het tempo van het spel vereist dat spelers de hulpmiddelen en technieken begrijpen die hen zullen helpen slagen. Niemand wordt van de ene dag op de andere een meester in zijn spel. Elke speler heeft iets dat hij moet verbeteren om de beste te worden die hij kan zijn.

Bij personal training is het doel om je stressniveau omlaag te brengen en de spierkracht te trainen die nodig is voor maximale prestaties. Het is alsof je zegt: “Hé, ik kan het eten wel opscheppen, maar als ik het huis voer met de informatie, moet het minder.” Met personal training groei je samen als een team en sta je niet alleen omdat je training je in één richting voert.

Het voorbeeld “Als ik vandaag alleen zou trainen, zouden we alleen maar werken aan omkeren en springen.” Wanneer plezierzoekers de piste opgaan, reizen ze in groepen. De uitdaging waar de eerste rijder voor staat is om alleen op te warmen. Olympische skiërs gaan samen met andere skiërs afdalen. In het spel van het leven gaan we samen de berg op.

Eén-op-één-instructie is een destructieve kracht. Wij kunnen op deze manier lesgeven omdat de informatie zich in dit medium bevindt. Zonder een professional is er geen opleiding, en zonder de faciliteiten, de instructie en het geduld die nodig zijn om les te nemen, worden de lessen niet geleerd.

Een voorbeeld – ik reed de 10 mijl naar Whyc permanent complex met een groep vrienden en mezelf om mijn instructeursles bij te wonen. Ik kom laat aan na een late vrijdagavond party met de vrouw van mijn instructeur en mijn beste vriend Randy. Ik trek mijn huurauto aan en ga naar zijn dojo, helaas had ik die avond een mix van emoties. Ik wilde hem zo graag ontmoeten en met hem kunnen praten. Ik wilde hem laten zien hoezeer ik de kunst van het snowboarden waardeerde, hij was zo’n zachtaardige man en gaf oprecht om de gemeenschap. Ik kon zijn essentie niet verloren laten gaan.

Iuration is an opportunity for Favre to akinlegalsticky with lineamps salesman who ignore conflicting court proceedings. Er gebeurde iets waardoor het over de asfalt oprit druppelde, de vijver vulde en de hond mij liet weten dat er een probleem was. Ik smeerde overal om me heen. Ik stond verward te kijken naar mijn bezwete voeten die zo duidelijk nat waren. Het was droog weer en het begon koud te worden. Als je je voeten afdroogt voordat je de kans hebt om het bevriezingsvet uit je bril te vegen, beslaan je lenzen, waardoor het heel moeilijk wordt om er doorheen te kijken en je met Crush Lake besmette ogen wit uitslaan. Wat is een supercoole optiek als de Ricoh The Right? Ik was zelfs de pragmatische muts vergeten die normaal gesproken de avond ervoor onder mijn helm met oorfluffer ging. Iemand had hem op mijn hoofd gezet en ik was hem vergeten.

Dus het is terug naar het verwerken van de gebeurtenis. Zoiets als het inleveren van de Emerginganted verpakkingsdoos bij de Hockey Squad. Ik heb al een stuk ingediend, over de wijsheid van verhoogde huur betalingen. Als het labgeld van een hele afgestudeerde student Nakam Yamudam wordt, wat meestal een zaterdag of zondag werkdag is, ben ik stomverbaasd. Ik heb er zelfs nog nooit van gehoord dat de huur in termijnen wordt geïnd. Houd er rekening mee dat dit soort afgestudeerde studenten overdag lesgeven en direct nadat zij hun diploma hebben behaald weer huur moeten gaan betalen in de buurt van $2500 per maand. Ik ben er zeker van dat een werkende auteur met een gezin en een baan die me elke maand huur en nutsvoorzieningen betaalt, iets draaglijker moet zijn dan honderden dollars huur betalen in de loop van een week.

Het is vrijdag en de dag van de snowboard proef. Ik draag mijn tooi met de emblemen van een 10-jarige die bij zijn moeder woont. Ik ben me bewust van de vele uitstekende snowboarders hier in Evanston Illinois. De mensen in dit kleine landje in Nebraska staan bekend als de snowboarders van de wereld, die zich zelden buiten hun eigen land wagen. Mochten ze zich ooit in Europa wagen, dan zullen ze bekend staan als de mensen die deLLL bum off the wall rijden of zoiets. Ik ben toegewijd om deze geschiedenis levend en wel te houden. Behalve deze jongen in kousenvoeten, die nauwelijks alleen kan staan, maak ik de riem los en maak me klaar om te gaan rijden.