Een afspraak met een bewustzijn coach geef je inzicht

Bewustzijnscoaching

Jullie hebben een uniek doel en jullie zijn hier omdat dat de manier is waarop jullie hier gekomen zijn. Je hebt een doel om hier elke dag te zijn. Naarmate je groeit en het leven ervaart, kom je dichter bij je van. Je bent hier om in contact te komen met je eigen unieke doel en dat te begrijpen.

Met bewustzijns coaching kun je de meeste dingen doen, anders zou je geen idee heb wat te doen. Men heeft gezien dat wij soms in het leven meelopen en weglopen van situatie en beslissingen omdat ze zichzelf niet als anders zien. Ze denken dat ze nooit zullen groeien. Dus blijven ze klein om hun eigen ontwikkeling te vermijden.

Bewust zijn van het leven en keuzes

met bewuste wil en bewustzijnsontwikkeling blijf je alert op wat je in jezelf kunt doen. Je ontwikkelt je werkelijk. Zo kun je de vaardigheden die je gegeven zijn gebruiken om het leven te creëren dat je wilt zijn en een beter leven te hebben. Als je van betekenis kunt houden, creëert dat levenslange vriendschappen en relaties voor je. Want als je gelukkig en tevreden bent zul je nieuwe dingen creëren om gelukkig over te zijn.

Bewustzijn van je Realiteit is waar het is wanneer je verantwoordelijk bent voor je Aspect zowel in een bewolkte als in een troebele aanwezigheid. Niet alles in het rijk van je wezen heb je in de hand, dingen overkomen je. Maar je werkt wel met en hebt controle over je gedachten en bewustzijn. Je hebt wel degelijk dat vermogen om gelukkig te zijn en te leren, dat veranderingen in de fysieke toestand zal absorberen en manifesteren. Luister naar je gedachten, ze zijn als een Mar zeldzaamheid. En ze leiden je, ze zijn allemaal al klaar. Als je een beslissing neemt, dan heb je al geantwoord en je eigen realiteit gecreëerd. Er is geen eerdere of nieuwe keuze nodig.

Acceptatie is de sleutel tot bewust zijn

Als je dat accepteert, heb je de macht om te kiezen hoe je reageert op omstandigheden en situaties. Je bent geen slachtoffer. Mensen manifesteren hun ongewenste aspecten of schaduwaspecten die je accepteert als en groeien in wat het voor jou zou zijn om onder hun controle te blijven.

Als je te maken hebt met boze, overstuur of agressieve mensen, is het moeilijk om jezelf te zien. De emoties zijn persoonlijk voor hun individu en kunnen complex zijn en moeilijk te identificeren als hetzelfde. Maar de duisternis is moeilijk te overstijgen omdat je er niet één voor je wilt trekken. En je wilt ook niet toestaan dat die persoon je eigen innerlijke tenet van vrij zijn wegvreet.