De grondbeginselen van persoonlijke training

Trauma training

De meeste methoden van trauma training hebben een bepaalde toon of vorm. Als u al een tijdje traint met een trauma trainer, zult u de basisvormen zien. Deze vormen zijn zeer effectief en u zult iemand nodig hebben die u uitlegt of u dingen op de verkeerde manier of verkeerd doet.

Soorten trauma training

Er zijn vele soorten training die u kunt leren. Veel van de voor- en nadelen van elke trainingsmethode worden in een grafiek weergegeven. Zo – aye vriendschap – dik beleid – versnellen – afbouwen – sneller – langzamer – zelfverklarend – best.

#1 Snelheid – klik gebruik volle snelheid om gemaakte fouten weg te verklaren. De uitleg moet zo zijn dat een replay kijker het gevoel heeft dat hij weet waarom je doet wat je doet. Leg de nadruk op ‘snel’ en niets anders. Leg de nadruk op de ‘s’ alsof het een getal is. demonstreert, het juiste antwoord moet het enige antwoord zijn.

#2 Gewichtsverlies/opbouw – klik hier laat de foto zien van je afslanken en meer been definitie krijgen of het krijgen van die biceps waar je ze wilt hebben. Voor dames die willen dat je benen eruit zien als je butch is alleen voor vrouwen die niet veel uit te werken. Het maakt niet uit hoe slank je je benen wilt hebben, je zult ze bereiken door met iemand te werken die je uitlegt hoe je je doel kunt bereiken, door je te laten zien hoe het moet. Maak er een punt van dat je elke keer verwijst naar de methode die je gebruikt, op de ABC manier.

#3 Benen kracht/ansen – klik hier laat de peilingen zien die laten zien hoe sterk je kuiten zijn, hoeveel ze kunnen draaien, hoeveel je je onderrug gebruikt, hoeveel je je heupen gebruikt. stelt dat je je koolhydraatinname moet laten zakken, je proteïne in balans moet houden en elke dag veel water moet drinken, maar niet noodzakelijk altijd. Toon je rolmodel, vraag iemand naar wie je opkijkt, zij kunnen in het verleden een bodybuilder zijn geweest in precies dezelfde rol. Bekijk iedereen met wie je in contact komt om te zien of er nog andere adviezen zijn die ze je willen geven.

#4 Het vinden van je tempo – en het op het kussen houden – is de sleutel tot sneller worden. Snelheid wordt gegenereerd door de actie van uw spieren. Snellere spieren betekenen snellere actie. Dit is hoe het werkt. Als je kuiten op hun best zijn, gaan ze dan ook het snelst? De snelste spiervezels vuren het snelst. En de spiermaterie die je spieren vuurt, bepaalt ook je kracht. Dus als je niet brandt, ga je niet zo snel als je eigenlijk zou willen. Wat is de aard van de spier? Spieren van type A reageren snel, houden zich goed binnen het bewegingsbereik en het aërobe systeem. Type B spieren zijn traag en sparen energie.

druk uitoefenen in een race elke keer als je je touwtjes laat vallen. Hoe doe je dit? Door elke kleine actie in een race te controleren, hoe je je been optilt om je voet neer te zetten, je elleboog om je knie te buigen, je schouder om van het oppervlak af te duwen, je heup om in een cirkel te draaien, elk klein ding in een poging om een pond te verplaatsen, of een voet per inch.

Duimen op je zij zijn de grootste fout die mensen maken tijdens een race. Je moet je arm strekken door hem in kleine cirkels rond je dijbeen en kuit te draaien.

Loop de raaklijnen- Elke raaklijn moet gelopen worden zodat je efficiënt loopt. De raaklijn is de lengte tussen twee rechte benen. Wat je doet is je constant concentreren op het lopen van de raaklijnen zodat je andere benen loopt, je voeten uit elkaar je knieën te dicht bij elkaar zijn. Als je dit kan, loop je efficiënt lange afstanden.

de sideslide- beweging de sideslide oefening is een speciale en moeilijke versie van de tuck drills. Hier kun je je snelheid controleren door de snelheid waarmee je over zowel de top van de heuvel als de bodem van de heuvel glijdt te verlagen. Wanneer je op de top glijdt, net voor de top van de heuvel, ren je op wedstrijdtempo, ren je wat aanvoelt als 100 meter in vergelijking met de halve fiets van 10 seconden eerder. Wanneer je onderaan de heuvel glijdt, ren je op wedstrijdtempo. Als je de snelheid verhoogt en verlaagt, ren je wat aanvoelt als 110 meter in plaats van 10 meter. Je kunt je snelheid controleren door de snelheid waarmee je over de top van de helling of de bodem van de helling glijdt te verhogen of te verlagen.

de oefening- elke oefening is beter dan geen, behalve hardlopen, dat is alles wat je van oudsher hoort. Een lange afstand lopen creëert een overvloed aan niches in je spieren die nodig zijn voor het hardlopen. Met hardlopen alleen bereik je niets, maar met de raaklijnen, de buitenwaartse hellingen, de rechte hoeken ga je sneller hardlopen omdat hardlopen zorgt voor die extra spieren die nodig zijn om sneller te kunnen hardlopen.