Akasha-reading

Akasha reading

De praktijk van een Akasha-reading is gebaseerd op tonen die zich voordoen in het lichaam en de geest die informatie onthullen over je verleden. Deze reading helpt je om die informatie te verwerken, waardoor je beter kunt begrijpen wie je bent en waartoe je in staat bent.

Wat is een Akashic Reading?

De beoefening van een Akasha-reading, in de vrijetijdsbesteding bekend als Hatha Yoga, is een manier om beter te begrijpen waartoe je in staat bent in lichaam en geest in elk moment en hoe je dit kunt gebruiken om het meeste te maken van de tijd die je hebt om te leven.

Een Akasha-reading richt zich op gedachten van het lichaam, de geest en de ziel – het lichaam naar boven laten komen en gezien worden, en vervolgens de nuances tussen de energiecentra van het fysieke lichaam te begrijpen (de zogeheten asifiers van een toestand van fysieke, mentale en emotionele gesteldheid). Op deze manier verkrijgt men mentale en spirituele hulpmiddelen om te navigeren in de agressieve, snelle wereld van het moderne leven waarin men elke dag maar heel weinig tijd heeft.

Hoewel een Akasha-reading de schade die in het lichaam of de geest is aangericht niet volledig kan herstellen, kan het je wel een coherente pathosoglyfische stoornisvoorstelling geven. Dit is een zeer effectieve techniek om energetisch evenwicht en harmonie in je leven te herstellen. Een Akashic reading kan worden gedaan met behulp van een apparaat dat bekend staat als de AkashicFactor, te vinden bij uw plaatselijke natuurvoedingswinkel en/of vitaminenwinkel.

Hoewel de Akashic Factor het fysieke lichaam niet in zijn geheel zal herstellen, zal het u een begin geven met het opschrijven van uw energetische toestand. Met behulp van de techniek zult u in staat zijn de effecten van de breuken en subtiele verbindingen van uw fysieke lichaam te analyseren. De Akasha-factor zal hierbij helpen door een hyperfocus van uw gedachten op gang te brengen en de doorgang te openen van strengen en factoren die de fysieke gezondheid van het lichaam beïnvloeden en die ook uw emotionele gezondheid beïnvloeden.

Wanneer u voor het eerst begint met een Akasha-reactie, kunt u zich in een staat van emotionele verwarring bevinden. Het is aan te bevelen dit te vermijden door eenvoudigweg met uw ogen dicht te luisteren wanneer de staat van emotionele verwarring u toestaat om u met geluid te overspannen.

De effecten van uw Akasha-factor zijn belangrijk, maar het is ook de gewoonte om uw fysieke lichaam te laten rusten op een manier die voor u het meest comfortabel is, omdat dit de hoeveelheid fysieke en mentale spanning vermindert die u mogelijk ervaart.

Mogelijke bijwerkingen

Hoewel u uw normale of meest normale dagelijkse routine kunt hervatten, kunt u een aantal van de volgende bijwerkingen ervaren:

Wankelmoedigheid en een opgejaagd gevoel

U kunt zich gedurende enkele uren droevig of gevoelloos voelen.

Plotseling gevoel van angst

Een sterke ongrijpbare drang om te vluchten of misschien uit uw bed te springen.

Duizeligheid

SchuddenIs dit het gevoel van misselijkheid of licht gevoel in het hoofd, of is het meer gespierd?

Hoofdpijn

Overdreven misselijkheid

Geheugenverlies

Duizeligheid

MisselijkheidVerwijdering: Geef uw lokale natuurvoedingswinkel een paar druppels van hun alcohol naar keuze. Ze zorgen ook voor een aangename koelkastmassage.

Meestal wordt er bloedonderzoek gedaan en kan er een algemene gok worden gedaan over waar u aan lijdt.

Een meer wetenschappelijke test met behulp van radioactieve ablatie, of liposomen, kan worden uitgevoerd en dit zal worden gedaan na 5 dagen van de meest intense emotionele toestand die u hebt doorgemaakt.

Aanbevolen medicatie

Voor mensen die lijden aan ernstige angstaanvallen moet medicatie op recept worden overwogen. Antidepressiva mogen niet worden ingenomen omdat het risico op overdosering groot is. Raadpleeg uw arts als u golven van emoties ervaart, niet in staat bent met deze golven van emoties om te gaan, of als u niet meer in staat bent uzelf te uiten.

Er zullen huidcontroles worden uitgevoerd en er zal een seminar worden gegeven over de emotionele toestand van het lichaam. Ook zullen de tests en hoe die werken worden besproken, evenals de verschillende medicijnen die worden gebruikt om emotionele toestanden te behandelen en de bijwerkingen daarvan.