10 tips voor leerkrachten

Coaching leerkrachten | 90

Tips voor de overgang tussen talen

Meest gezocht: Engels sprekende ontwerpers.

Vertrouwd: Meest gezocht: Duits, Frans, Spaans, Nederlands, België, enz.

Ook gezocht: Duits, Pools, Italië, enz.

Meest gezocht: Zweeds, Noors, Kopenhagen.

richtsnoeren, brochures, mededelingenborden, instructiefolders, verkoopadvertenties, enz.

brochures, mededelingenborden, instructiefolders, verkoopadvertenties, enz.

Tijdsbesteding: onderzoek en planning van het project van begin tot eind, opstellen van contracten, vinden van onderaannemers, opstellen van de koopovereenkomst, regelen van de omvang van de werkzaamheden, toezicht op de uitvoering…

onderzoek en planning van het project van begin tot eind, het opstellen van contracten, het vinden van onderaannemers, het opstellen van een koopovereenkomst, regelingen voor de aankoop en levering van materiaal en uitrusting, het vinden van de materialen…

het bewaken van het project…

, adviezen en waarschuwingen over mogelijke problemen…

het regelen van de aankopen van apparatuur…

onderhandelen over de levering van de goederen of dienst…

Tips voor leerkrachten

Een leraar moet een vergunning hebben om in een vreemd land les te geven. In het algemeen kan het land onderwijscarrièremogelijkheden bieden voor leraren, afhankelijk van de kwalificaties en de bereidheid van de leraar om in dat land te werken. Diploma’s in Engels, journalistiek, Koude Oorlogsstudies, politieke wetenschappen, sociologie, culturele studies, psychologie, en lesgeven aan volwassenen zijn diegene die meestal educatieve carrièremogelijkheden in een ander land nodig hebben.

Tips voor de overgang van een leraar naar een baan in een ander land

1. Er zijn verschillende vrijwilligersorganisaties die u kunnen helpen Engels als vreemde taal te onderwijzen. Deze organisaties zijn onder andere:

i. Organisatie van Verenigingen voor Vrijwillige Erkenning (OVRA)

ii. Nationale Vereniging van Gepensioneerde Leraren Engels (NATA)

iii. Federatie van hogescholen en universiteiten (FSCEU)

iv. Zuidoost-Aziatisch College (SEAC)

2. Als u een graad hebt en hetzelfde ziekenhuis of dezelfde hogeschool die cursussen Engels aanbiedt, dan wilt u misschien bij die instelling nagaan of er een overzees programma beschikbaar is. Sommige universiteiten geven les in het land waar de diploma’s zijn behaald, terwijl anderen onderwijsassistentschappen geven om deel uit te maken van de Engelse cultuur in dat land.

3. Als je geen diploma hebt en in een niet-Engels sprekend land woont, kijk dan of je je kunt inschrijven voor een TEFL-cursus. De meeste middelbare scholen in de VS, UK, Canada en Australië bieden voltijdse en deeltijdse TEFL cursussen aan.

4. Als je een diploma hebt en hetzelfde ziekenhuis of hogeschool die cursussen Engels aanbiedt, ga dan naar de onderstaande site en kijk of je een lijst kunt vinden van scholen die Engelse leraren inhuren. Shout out! de overzeese college graden programma is het inhuren van!

5. Meld u aan om E chicken te ontvangen Meld u aan om de nieuwsbrief te ontvangen. E chicken is een werkgever voor wie Engels een noodzakelijk instrument is in een poging tot zelfverwezenlijking.

6. Wij sturen u niet gewoon de gratis voorbeeldnieuwsbrief, maar wij e-mailen u de groeten en tips voor een bepaalde maand van onze nieuwsbrief.

7. Wij zetten niet alleen een website voor u op om uw cursussen te kunnen laten zien en mensen te kosten om les te geven in uw online college. Wij geven u websites die u kunt gebruiken om alles te promoten wat u onderwijst, inclusief: cursusinhoud, studenten die u kent, en het soort studenten waaraan u graag lesgeeft.

8. Wij geven u niet zomaar aanwijzingen om uw cursussen online te zetten en ze vervolgens te vergeten, waarvan de meeste voor altijd vergeten worden.

9. Alle reclamekosten voor onze cursussen worden geëlimineerd door eenvoudig en to the point te zijn.

Jij vertelt ons wat je wilt leren: Engels, wiskunde, geschiedenis, mededelingen, enz.

We vertellen je niet wat je moet leren: sollicitatiebrieven, cv’s, gemeenschappelijke sollicitatiehulpen.

Wij vragen u om u in te schrijven: om les te geven in ons online college en een billijke vergoeding te krijgen zoals u les heeft gegeven.

Tot slot: brood en boter van welk systeem dan ook is niet te vinden in online college en middelbare scholen. Het is een complete verspilling van zowel tijd als geld, die jammerlijk verspild wordt. Docenten spenderen 4000 tot zelfs meer dan dat om je voor te bereiden op deze sleur.

Ik vertrouw erop dat dit je helpt te begrijpen wat je WAAROM doet en hoe je universitaire graden kunt verdienen

Hoogachtend,

Geronimo Agbrego

P.S. Betaal wat je wilt, niet wat je nodig hebt om fatsoenlijk te leven.